Wikispaces

Acest spaţiu virtual al comunităţii şcolii a fost creat pentru facilitarea instruirii prin metoda proiectului, devenind un cadru adecvat programului "Parteneriate şcolare în Europa" (înfrăţire online între şcoli). Proiectele noastre sunt prezentate pe pagina: eTwinning Projects.
Primii utilizatori ai acestui wiki sunt elevii şi profesorii Şcolii Mircea Eliade, pentru informarea, comunicarea şi postarea materialelor şi proiectelor multimedia create. Totuşi, acest spaţiu se doreşte a fi deschis, interactiv şi inclusiv atât cât este posibil. Eşti binevenit! Dacă doreşti să ni te alături, consultă Înscriere.
Să ne prezentăm: Şcoala "Mircea Eliade"

„Cea dintâi şi singura esenţială datorie a omului este caritatea, adică o neobosită justificare a bucuriei existenţei. A face din viaţa şi cunoaşterea ta o permanentă bucurie - în pofida tuturor mizeriilor, şi întunecimilor, şi păcatelor, şi neputinţelor, şi deznădejdilor - iată o datorie... a omului şi a omeniei din tine.”
Mircea Eliade

logo_etwinning_ro.gif

eql.jpg

quality_label.jpgeTwinning_label.gif

Hello, thanks for ur visit! Enjoy!


Wikispaces

Pentru informaţii, întrebări şi discuţii, click aici.

În secţiunea Căutare... Motorul de căutare Google este un instrument extrem de folositor pentru cercetarea şi obţinerea de informaţii pentru proiectele pe care le veţi alege!
  • clic dreapta pe link / Open in New Window (Deschidere în fereastră nouă)